Google Review

De Reviews liegen er niet om!

Enkele van de reviews:

H. Muller
I have been living in asia for over 20 years, but never encountered a massage that comes close to Boem's. Highly therapeutic, walked out reborn. Highly recommended!
G.J. Morselt
Hier kun je terecht voor een echte Thaise massage! Geen slap gedoe. Je loopt krom naar binnen en rechtop naar buiten; helemaal uit de knoop. Aanrader!
M. Martin
(Vertaald door Google) VERBAZINGWEKKEND! Ze is ongelooflijk - ik heb nog nooit een massage gehad die zo goed was in mijn leven. Ik heb een heel oud spierletsel in mijn schouder en voor het eerst in vele, vele jaren was ze in staat de pijn te verminderen. De mensen zijn erg vriendelijk en aardig. Ik raad het ten sterkste aan!
C. Haug
Wow! Ik kom net terug van een massage! Wat was dit goed zeg, De vriendelijke en kundige masseuse had exact de plekken te pakken waar het vast zat in mijn schouder (en nee daar ging ze niet alleen maar zachtaardig mee om maar dit was echt nodig!!). Alles voelt nu veel soepeler. Volgens mij moet ik hier maar een standaard 3 wekelijkse afspraak maken. En dan niet alleen voor mijn schouders....