Onze weldadige en helende massages hebt u nodig

Gun jezelf een oliemassage als je je gestrest voelt. Heb je spierklachten dan is een traditionele massage aan te bevelen of een combinatie van een traditionele massage met olie. Een traditionele massage is gebaseerd op een combinatie van drukpuntenmassage, rekken en strekken en kraken.

Als massage-olie gebruiken we een zeer goede massage-olie: Toco Tholin Medimas. Deze olie heeft als basisingrediënten etherische oliën gewonnen uit heilzame planten en kruiden. Hierdoor wordt het snel opgenomen in de spieren. Dit bevordert de doorbloeding. Tevens bevat het vitamine E, wat de huid jong houdt. 

Onze massagebehandelingen worden uitgevoerd in schone behandelkamers die zijn opgebouwd uit wanden in plaats van gordijnen wat de privacy bevordert. 

Je kunt kiezen uit onderstaande massages:

  • Thaise hoofd, nek en schoudermassage;
  • Thaise massage voor het hele lichaam;
  • Thaise hoofdmassage;
  • Thaise voetmassage;
  • Thaise massage gericht op specifieke klachten zoals klachten aan de onderrug of kuiten of combinaties daarvan;
  • Thaise zwangerschapsmassage.

We stellen het zeer op prijs als je fris gewassen bent en het is aan te bevelen om voorafgaand aan een massage niet te eten. 

Bij een Thaise massage waarbij klachten behandelt worden, onderga je de massage beter niet. Voor een juiste uitwerking, werk je juist samen met de masseuse. Daarbij is in eerste instantie de ademhaling van belang. Houdt hierbij de adem vooral niet in, maar blijf door ademen. Houdt ook de spieren ontspannen, dan heeft de behandeling het meeste effect!

We beschikken tevens over een kamer voor 2 personen. Als we beschikken over voldoende personeel, kun je met je partner lekker samen tegelijk een massage ondergaan in Thaise sferen.

Bij onze massages wordt de nek niet gekraakt.