Jeunesse producten

Met Thaise massage word je bij ons van je klachten afgeholpen. Dit is gericht van buiten naar binnen. We zijn op zoek gegaan naar producten die van binnen naar buiten werken om een totaal pakket voor een gezonde balans aan te kunnen bieden. Dit hebben we gevonden bij Jeunesse Global. Jeunesse Global levert sinds 2009 revolutionaire verjongingsproducten.

Eén daarvan is Reserve, een frisse gezonde fruitmix!

Deze unieke mix van superfruit met botanische antioxidanten werken samen om jouw lichaam de ondersteuning te bieden die het nodig heeft.

Bekijk de promotiefilm van Reserve of lees de uitgebreide productinformatie.

De Hoofdrolspelers uit deze mix zijn:

De açaibes, de zoete zwarte kers, de bosbes, de concorddruif en de granaatappel. Deze sterke spelers danken hun opvallende rode, blauwe en paarse kleur aan het hoge anthocyaangehalte.

 

De açaibes.

Het ‘kroonjuweel’ van Brazilië heeft een donkerpaarse kleur en naar zeggen het hoogste antioxidantengehalte van alle bekende vruchten. De açaibes staat bij de bewoners van het Amazonegebied in hoog aanzien vanwege de unieke voedingswaarden.

 

De zoete zwarte kers.

zwarte kers

Dit hartvormige fruit is zoet en sappig en wordt al eeuwenlang over de hele wereld geteeld. Zoete zwarte kersen komen oorspronkelijk uit het Kaukasusgebergte. Ze bevatten grote hoeveelheden anthocyaanglycosiden, die de vrucht de volle rode kleur geven.

 

 

De bosbes.

de bosbes

Bosbessen waren ooit een belangrijk onderdeel van de voeding van indianen. Ze werden ‘sterbessen’ genoemd, vanwege de vijfpuntige kroon. De bosbes heeft een milde, zoete smaak en is het enige natuurlijke blauwe voedsel. In Noord-Amerika is de bosbes de meest voorkomende bes. Bosbessen zijn ook belangrijke ingrediënten van volksremedies van indianen.

 

 

De concorddruif.

concorddruif

De concorddruif is een stevige Amerikaanse druif met een dikke, donkerpaarse schil en zaden die fytonutriënten genaamd polyfenolen bevatten. Deze polyfenolen kunnen een rol spelen bij het ondersteunen van de gezondheid van het hart.

 

 

De granaatappel.

granaatappel

In veel landen is de granaatappel een symbool van hoop en overvloed. Deze vrucht wordt al duizenden jaren gegeten. Dit ‘winterjuweel’ is van binnen verdeeld in clusters vol sappige, edelsteenachtige zaden die belangrijke antioxidanten bevatten. De granaatappel behoort tot het populairste fruit van de wereld.

De voordelen op een rijtje:

 • herstelt;
 • bevat een veelvoud aan antioxidanten;
 • vertraagt het verouderingsproces;
 • heeft een hoge biobeschikbaarheid waardoor
 • gemakkelijke opname door het lichaam;
 • draagt bij in spijsvertering;
 • staat het immuunsysteem bij;
 • helpt het lichaam verdedigen;
 • laag in koolhydraten en suikers;
 • het gehele jaar verkrijgbaar;
 • halal- gecertificeerd;
 • ondersteunt hart en bloedvaten.

Verpakking: doos van 30 zakjes met inhoud 30 ml per zakje.

Prijs website incl btw € 130,55 excl verzendkosten.

Prijs afhalen incl btw € 120,00.

Prijs bij maandelijkse bestelling via website € 107,23.

Bestel Reserve voor een anti-oxidanten boost! Je wordt daarbij doorverwezen naar de website van Jeuness Global.